VÅRA PRODUKTER

Beställ direkt från vår hemsida eller från Mylla matmarknad – www.mylla.se

Havtornsmarmelad original


Råsaft från Havtorn och ekologiskt socker är utgångspunkten för alla våra marmelader. Vi använder oss endast av färska ekologiska produkter vid smaksättningen. Denna marmelad är utan smaksättare och havtornets unika smak får stå i centrum.  
Vikt 167g – pris 75.-

Havtornsmarmelad Ingefära


Råsaft från Havtorn och ekologiskt socker är utgångspunkten för alla våra marmelader. Vi använder oss endast av färska ekologiska produkter till smaksättningen. Denna är smaksatt med ingefära. Supergod på ostbrickan eller mackan.
Vikt 167g – pris 75.-

Havtornsjuice


Råsaften är saften från passerade bär och har inget skal eller kärnor kvar. Juicen är pastöriserad och går utmärkt att frysa då den endast håller två veckor i kylskåp öppnad. Råsaften separerar sig då den får stå, detta är naturligt och beror på det höga fettinnehållet, detta fett är väldigt nyttigt.
 250 ml – 95.-

Havtornsmarmelad Chilli


Råsaft från Havtorn och ekologiskt socker är utgångspunkten för alla våra marmelader. Vi använder oss endast av färska ekologiska produkter till smaksättningen. Denna marmelad är smaksatt med lokalt odlad chili för en lagom hetta till det söta.
Vikt 167g – pris 75:-

Havtornspulver


Efter passering av bären får man fruktköttsmassa och kärnor över. Detta torkar man ofta och maler till pulver. Pulvret innehåller nyttiga ämnen och lämpar sig bra för t.ex. bakning, panering eller att strö på filen eller i en smoothie.
Vikt: 100g  pris 100.-

Frusna Havtorn


Skickas ej, endast tillgängligt i gårdsbutiken eller på Mylla matmarknad mylla.se.
Vikt: 1000g  pris 200.-

Beställ genom att fylla i fältet nedan

Frakt:112:- Fraktfritt vid beställning över 800:-

Produkterna skickas inom 1-6 dagar efter mottagen betalning. Betalning endast via Swish. Efter emottagen betalning skickas varorna. 

Swish nummer: 123 045 4793